Fullpackad dag

Tjillivippen!!

Igår gick ja upp kl 10. Visste inte ens att klockan var så mkt.. men Johan och Tobbe skulle åka och fika så ja följde med. Drog till Indo där vi tog dagens Buffé. Sen kom Linus och åt med oss..  Efter de var det dax för både Johan och Tobbe att börja jobba.. så då drog ja hem till pappa. Han körde mej till Coop för att ja skulle kolla mina arbetstider.. men hade inte fått upp nått schema än..  Så då drog vi och handla lite.. Gick in på Dollar och pussa lite på Johan  :) :) :)

sen hem och sitta lite vid datorn då pappa ringde och frågade om ja kunde åka med till Sorsele och hämta en bil åt en firma som hyr ut bilar.. Eftersom ja är lite sjuk  så ville ja sova en stund innan.. vi skulle åka kl 7.. men kl 5 ringde pappa och fråga om vi kunde åka tidigare.. så de vart bara till attt åka.. tog ca 1½ timma dit. Sen vart de bara å sätta sej i den andra bilen och åka hem.. Satt och lyssna på hjalle och heavy hahah:D  Körde någon hyffsat ny Fiat. den va go att köra:D
Väl hemma drog ja och pappa till Johans garage och kolla.. Tobbe skulle kolla på Håkans bil och ev köpa den.. men de skulle han bestämma idag om han ska eller inte..  Sen åkte vi och beställde pizza och anslutade kvällen med den och Freddy Vs Jason.

Nu väntar jag bara på att Johan ska komma hem så vi kan hitta på något.. vi ska nog bowla idag:D men får se vad de blir..

Hade bra alla.. Nu ska ja äta lunch  /frukost nu  :D:D

XoXo Säändrow

                     J o h a n <3


Rulltårta

Tjena tjenna!

Jag håller på att bli förkyld vilket inte är så kul eftersom ja nyser hela tiden,. och självklart är man ledig från jobbet andä till på söndag.. jäjä..
jag har inte gjort så mkt idag heller..  Imorses åt vi frukost och spelade Super Smash Bros på Wii. sen åkte Johan till garaget.. då spelade ja Zelda istället.. så klart :D Sen har ja suttit här.. sen åkte ja til affären .. och sen bakat rulltårta :D:D
Funderar på om ja ska se Kung Fu Panda sen. haha.. typ ladda upp med chips och godis en johan och en film.. mmm.. de är mys:D

Men varför sitter ja å skriver.. haha.. har ju inte så mkt intressant att skriva.. eller om ja läser igenom.. INGET intressant alls.. !! haha..

 Nä.. Njut av den molniga dagen.. ja ska göra nått annat nu:P .

herrååå !!

XoXo SäändroW

                                                    

hej hopp

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

hej hopp!
   

Fick rätt mkt städat igår:) Johan blev jätte glad när han kom hem och de var städat.. Har lite kvar, men de ska ja fixa sen.
Tänkte jag skulle baka men så fattades bakpulver.. så när ja fixa de så kom ja på.. shiit.. har inget bakplåtspapper.. men då berättade min snälla mor att ja kan ha folie.. Så då skulle ja äntligen börja baka.. näähäää.. då saknas en sak till.. så nu lägger ja ner bakningen.. så ska ställa mej och laga mat istället..

Förövrigt har ja inga planer alls för dagen..  Men får nog ta och hitta på något.. Börjar bli uttråkad.
Har kollat lite flygtider ner till thn.. finns fortfarande billiga. ska ner och hämta saker tänkte jag-.. men då måste man ju ändå ha bil.. så vette fan hur de blir..  Jag har ju massor med saker i Trollhättan, så bara onödigt att köpa massa nytt.. haha..

Fan vad man saknar vissa männikor alltså. Och när dom typ "klagar" på att man kommer stanna i Norrland så känns det inget bra.. Känns som ja sviker.. Men ja måste tyvärr tänka lite på mej själv med..

Nää.   Nu ropar spisen på mej.. får väl sätta på emj förklädet och leka hemmafru så min man får mat i sej när han kommer från jobbet.. hahaha.. Snälla gud skärp dej:P de där va kul:P

XoXo Säändrow




~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Säändrow

För de första.. Idag har jag vart rökfri i 2 veckor..

Heeje..

Saknat mej ?:D Men ska ja vara ärig sitter jainte så mkt vid datorn längre.. har ju andra saker för mej.. :D
I fredags va de kräftskiva här.. de va trevligt :) Dagen efter jobba jag hela kvällen så han ju aldrig städa.. när ja kom hem va de fullt med folk här:P så skulle ja städa igår.. men då sov ja bort halva dagen och sen va de bara å skynda sej till jobbet..
Så uuuuundra vad ja ska göra idag.. STÄDA!!!?
Johan jobbar, så ja ska laga lunchlådor till honom med..  Har ju fan nästan gått och blivit någon liten hemmafru nu:S de får vi ända på.:)

Jag funderar om ja skulle söka jobb på ICA kanske.. men de beror på hur de nya schemat kommer se ut på Coop.. måste ju ha tider så ja klarar mej  med pengar..

I veckan händer de verkigen inget speciellt heller.. Är ledig till på söndag och då örjar ja kockan 7 på morgonen, så de blir en lugn helg med.. Johan jobbar ju med.

Helgen efter de vill Johan att ja hänger med till Fjällen och fiskar och myser i deras stuga.. får se hur ja jobbar för de vet ja inte än. men de vore väl kul. Själv försöker jag få med honom ner till Trollhättan över några dagar.. så ja borde nog förlja med til Fjällen..

Nä vet du vad.. nu har ja inte så mycket mer att tilllägga..  Hade bra!

XoXo Säändrow

Im in love!



Walla




hej .. som vanligt så har ja inte skrivit på aslänge.. men nu har ja äntligen fått tummen ur att skriva någon rad.
Sitter och väntar på mat. Som ja ska få snart  :D Läängtar för ja är svin hungri..
Jag är fortfarande kvar i Lycksele.. vette fan hur länge ja blir kvar här, men de blir väl en stund.. :D

Nu har ja inte tid att skriva längre.. men ja ska skriva någon gång i veckan.

Maaat !! :D

xoxo Säändrow

RSS 2.0