Bloggish

Sandra Brodd  1988 - 2008 death by bajsi.  =)

Typ inte ens kul om man inte fattar. Men ja fattar :D

 
Vad ska man skriva om idag då?
Hmm. vart på praktiken idag. Första dagen denna veckan. Grilla kyckling gjorde ja. :). Fick även sluta 2 timmar tidigare eftersom ja skulle på körlektion som förövrigt gick bra.

Fyttihelvete vad trött ja är idag. Robin jävel (min personliha väckarklocka) ringde mej halv 7 idag :O usch. redan morgon:/
Så de va bara för mej att kliva upp och sen GÅ till konsum. det tog väl 20 min att gå. Men medans jag gick där i kylan och fröööös som fan, så vet jag någon som låg och sussa kudde..  Fuskigt. :( Ville med ligga kvar i sängen å krama om min kudde.

En dag närmare 20 med. Blandade feelings. Måste man växa upp nu.. kanske ja skulle gjort för några å sen..

Imorgon öppnat nattklubben här i Lycksele.. Den har väl typ renoverats om. Känner att det skulle vara kul att gå dit. Men alla jävla pengar går ju åt körlektioner nu :( Får väl sitta hemma eller nått.  Jeje. Får se imorgon. vet ingen som ska dit än. Men har ja ingen att gå dit med så kan ja ju alltid dra med mej min efterhägsna vän, Tiran. Den följer mej vart ja än går och vill inte försvinna. Börjar bli en aningen trött på dej nu Tiran. Du kan väl lämna mej ett tag själv så kan du komma å hälsa på en annan gång :D fast kanske på ett annat ställe.. som kanske på armen eller nått ställe man kan dölja :) Va rätt fisigt av dej att sätta dej just på och runt ögat. för där kan ju alla se dej. Ska vi säga så då? deal?  Näähää..  :O skit i de då.. !!!


Jaa.. men hur är de i Norrland Sandra?
     Jo, tack de är bra.. Lite kallt om kvällarna. men annars är de bra.. trevligt folk och så. Men nu har jag ju vart här hälften av tiden så snart hemgång..  Och då är frågan, ska jag, eller ska ja inte ? hmm. ja.  just de..det är frågan... Faan. ska ja göra.
Följa de ja vill, eller göra de ja inte vill. ? Ska ja göra de du vill. eller ska ja göra det du inte vill.  Men shiit. vet ju inte ens vad du vill å inte vill.. Tell me ?

Att jag bara ska skita i dej får jag hela tiden höra

men är de någon som vet hur svårt det är att göra?

Ibland önskar jag att jag fick en chans

För du fick hela min kropp att gå ur ballans.

men när allt slutar med tårar och svek

kanske de är dags att ge upp denna fåniga lek..

tänker på dej varenda sekund, varje minut, varje timme

går inte att radera dej från mitt minne.


Shitthesameandplaythegame? 


Faaan:D Fick precis veta:D

 Grattis Björn till din lill-kille 2008-03-27 (F) Och lycka till:)

Aja:D men nu ska ja avsluta de här innan de spårat ut och ja skriver massa mer:D

Sandra Brodd  1988 - 2008 death by bajsi


xoxo  Säändrow

image5

Norr

Hejsan
Jo jag vet förlåt. de var ett jäkla tag sen jag skrev.  Men får bli ändring på det kanske.
Saken är väl att ja inte haft så mkt att skriva om :( Känner mej helt tom lixom. Som allting rasa.

Just nu är jag iaf i Norrland,  Lycksele för att vara exakt. Har praktik här på Konsum. Går faktiskt bra och det är kul med :) Så har jag nått att göra på dagarna med:)
Idag har jag dock tyvärr inte vart där.

Snart uppkörning med. Usch börjar bli nervös inför den. Funderar på att ta en körlektion innan eftersom det är sjukt mkt snö här uppe och ja är inte van vid de :)
Fyller även snart 20. Ja, fan vad åren går snabbt. Snart är man inte ens tonåring längre. Usch usch. känns som ja kanske borde bli vuxen nån gång iaf. Men är men redo för de? Vart tog tonåren vägen. dom bara "svicha" förbi som en snabb bil.
Appropå bil :) Letat bil på blocket idag.  Hittade en Saab 9000 Cs som ja är lite intresserad av.. De va nån slavcylinder som var trasig bara. och jag kan inget om bilar så de får nån annan kolla på:) den va sjukt billig så kanske värt att slänga ut lite pengar på billiga reservdelar. Men som sagt. nån annan får avgöra om de är värt att köpa den :)

Jag saknar tiden som var:( Nån mer som gör de. eller känner likadant. Att man bara vill spola tillbaka tiden och göra allt annorlunda. Usch fy blä.

Saknar mina vänner :/  Ska bli skönt att få träffa dom när jag kommer hem :D
Fest den 19 april blir de med hemma i Trollhättan.. Kör hårt.... Kommer bli festaste festen på länge (Hoppas ja)

idag vaknade jag ganska sent:p typ halv tre. Satt vid datorn och chatta och satt och smsa med robin som jobbade. Sen har ja verkligen inte gjort nått vettigt. Bara suttit här. ätit lite pizza. rökat och bara haft tråkigt. 

Snälla gud skärp dej!
                                      varför kommer allt de svåra när man minst behöver det? 
                                                                                                                                           Take it back, I don´t need it. Not yet!


xoxo  Säändrow

                           image4


Piss skit

Så uppstår de ett problem och vad gör Sandra ? Jo hon tänker dra till pappa.  Ända uppe i Norrland.

Jag fattar fan inte vad som gick snett. Va hände?

Men de är väl mitt fel. Åh faaaaaan.. ja hittar inga ord hur ja ska beskriva känslan. Jag vill bara att de ska bli som innan. Kan fan inte sluta tänka på de heller :S Och tanken på de hela tiden får mej att må mer idiotiskt..
Fan fan fan .. kan du inte bli dej själv igen :'(
jag spyr på hela skiten. Ta mej härifrån!!
Bort bort bort bort.... BORT..
Men även om ja sticker så kommer de väl inte vara bättre..
 Lika bra ja slutar skriva nu. kommer då fan inget vettigt ocj intressant iaf.
 


xoxo   Säändrow

Jässbox

JagHejsan.. nu är ja tillbaka.
Va usch så längesen man skrev här ju .

Va med mamma i affären nyss:D vi läste typ en annons om en som ville hyra hus eller billigare lägenhet här i upphärad.. Vi stog och fnissa lite till texten då de va väldigt mkt felstavningar:P
"Hej jag skulle vila hura...." Ja men de var typ så felstavat att man trode verkligen att de var nogon som inte kunde svenska så bra som hade skrivit de.. När vi kom ner till namnet på personen så visa de sig att de va ju fan min helsvenska granne:P Hahaha.. de va lite kul :) Tommy. har du inte alla tangenter på datorn :)??

Va på taturingsmässan förra helgen, de va kul som fan där. Jag och sofia fick iden att vi skulle pierca oss:D Så på lördagen blev de en Smiley för båda två. Sofias har läkt as fint. men min svullna upp så ja fick ta ut den efter fyra dagar:( De svullna upp så mkt att man inte ens såg den.

Gick och la mej hyffsat tidigt igår. Fan va skönt de var. Men så vaknade jag mitt i natten. Hade skit ont i magen: helvete.. eller typ äggstockara. Känndes som nån höll i dom och bara klämmde som faaan.. Så ja började må skit illla. så ja gick in på toa.. Där satt ja på golvet och trode ja skulle spy vilken jävla sekund som helst :(  Men de gjorde ja inte.. istället börja ja känna mej askonstig i hela kroppen. som om ja hade feber. Nä fy fan. å de gjorde bara ondare i magen med. 
Gick in å väckte daniel, han svara ja till att han va vaken å när jag sa att ja hade sviiiin ont i magen så sa han bara " men gå och ät då"    haha. Sött men ja va ju inte hungrig :( Nä fy fan. så vill ja inte må igen..

Vad händer idag då?. Jag har inte den blekaste.  Kanske träffa Daniel, kanske inte. a ja vette fan.  Nån som ska med å leta bollhav??..

Jävla skit. :(  Vi har ingen jävla bollhav i Trollhättan. Vad är de här. vi åkte till Mc´donken. Men inte fan hitta vi nått. och max har nån jävla Grejer man ska krypa i..  ser ut som sånna dära hamster grejer som dom går i :P  Fast mkt större då..  Jag är ingen hamster :( ja vill ha BOLLHAV!!!   Rattmuff säger ja bara..

Nä ..  de får fan bli till att leta bollhav nångång. för ja vet att pierre vill ha klubba:P  eller hur :) :D

Nä, skriver väl snart igen. får inte låta de gå så långt mellan:)  Kanin bra!  (hare bra)

XoXo    Säändrow


RSS 2.0