Nattäventyr

hej svejs..
haha..  Igår satt ja verkligen bara hemma hela dagen.. vet inte hur många filmer jag såg å hur mkt jag sov.. Men mådde inte så jäkla bra..  På kvällen satte ja mej på msn och då kom snacket.. "vad fan ska vi hitta på? Orka sitta hemma!" 
Jag kom med det OSERIÖSA förslaget som vanligt. "Men fan, vi drar på strippklubb då"
Men de var visst 4 killar som tyckte att mitt oseriösa förslag inte va någon dum idé.  Jag tvivlade länge på om ja verkligen skulle orka med bilresan till gbg eftersom ja har vårt att sitta normalt. Njee.. ja skiter fan i de..
Meen.. Efter massa tjat och en bil med 4 killar som åkte ända ut till upphärad för att tvunget ha med mej så hoppade jag in i bilen. 
Redan efter kanske 2 mil så tänkte jag. "Vad fan håller ja på med.. jag kommer inte klara denna resan."
Men, efter ett tag var vi nere i gbg oc de va bara till att börja leta vars vi skulle.
 men stället va lätt att hitta. Så då va de bara till att leta upp en bankomat. Sen parkering.. 

"Wow, man kan betala parkeringen med kort!"    "Oläsligt kort?? huh"
" öhh.. här ser ni vilka kort man kan ha"     
Vilket inte var några bankkort:P

Väl utanför klubben kunde ja höra hur 4 st killar bytte från att vara "killen som skulle ha strippornas nummer" till 4 st fnittrande killar.  De var lite kul.
Sen kom snacket om vem som skulle gå in först.. Ingen vågade..  Men efter en stund så va vi inne..

Killarna beställde öl och sen om problemet.. Vars fan ska vi sitta.. ??  de var ju 3 sitts-soffor och en fotölj till de.. De va omöljligt att få plats alla 5 på samma plats.. så vi "dela upp oss"

Efter ett tag kom en av stripporna fram och förklarar hur allt gick till..  "hmm. jätte intressant. kan vi åka hem nu?????"
Näää.. för killarna verkade gilla de.. Fick ju sjukt mkt uppmärksamhet av alla tjejer.. De va tilloch med en tjej som ville dansa för mej.. NEJ tack.  Fan vad hon tjata:P haha..  " men klart kiallrna betalar" " du kan ju följa med dom å kolla"  Meen.. ja sa att ja va nyopererad och inte kunde sitta ner:P HAHAHAHA.. ja men hon lyssnade ju inte.
Hopp, kunde vi åka hem nu då?. Vi skulle bara in å kolla så vi vart på strippklubb. å sen hem.. Nääähäää. dom trivdes ÄNNU mera.. !!
När fan får ja åka hem :(  Svanskotan värkte som faan.. kunde ju knappt sitta ner tillslut. 
Jag tror det tog 2 timmar innan dom vart nöjda å belåtna eller nått.. för Kvart i 5 var ja hemma.. 
och då va de bara till att krypa ner i sängen..
Meen nu har jag iaf vart på en strippklubb. Så då kan man bocka av de på listan med "saker jag ska göra innan jag dör". Kommer inte gå på någon igen om de inte är killar.  :=) Yammiii!!


Nu ska jag göra nudlar och ta massa alvedon.. för its värking:D    

Xoxo Säändrow


                       image19

hmm

ja, då sitter man här då  igen.. eller försöker sitta.. fan vad de känns alltså.. 
Igår körde jag rätt mkt bil. men de gick rätt bra. för ja satt på en kudde.. får ja göra nu med..
Va på spelning i vbg med Sofia, Daniel, bubach åen till kille.. sen drog vi till velanda.. men sen drog ja daniel och bubacj till sand.. 

På vägen hem körde ja på ett rådjur :/ Fyy faaaaan.. stackars rådjur:/  men den överlevde iaf.. för den sprang iväg..men ja ringde ju snuten iaf.. sen körde ja la 30-40 km/tim ända hem från åsbräcka. Framlampan på bilen fick en spricka.. så nu får ja ju fixa de.. usch.. jävla skit.

men men.. idag har ja haft ont. och natten va jävlig.. varje gång ja ville byta sida så vaknade ja..

Nu ska ja å mamma mysa vid tvn och äta- hade bra alls.-.

xoxo Säändrow


image18

Massa nytt!!

Hejsaan alla.. ska ja vara ärlig har ja nog inte orkat å skriva:P men ja gör ju så mkt annat :P
Jobba (praktik) mellan8-16.30 sen hem. sen äta. och man är ju lite trött då..  sen hittar man på något..

men just nu är ja i Trollhättan.. Kom hit i Onsdags.. Bubach, hans bror å Rona kom å hämta mej i gbg,, Taaack :D
Vi bowlade på kvällen.. de va trevligt :D  Sen åka ja å Bubach runt lite sen drog vi hem. Igår (torsdag) så drog ja ner på stan med Linnea.  så vi mötte upp Daniel Engström, Daniel A, Adam och Bubach, så käka vi glass på bryggan.. de va mys:d

På kvällen satt ja å några vänner här hos mej å grilla korv och dom drack. Jag kunde inte dricka för ja skulle operera mej på fredagen(idag) och sen skulle ja köra dom. (Införskaffat mej ett körkort=D ) Jo men sen drog vi på lipz. å de va ju kul....

Idag har ja opererat bort en cysta jag hade i svanskotan.  Fan va ont ja hade på uppvaket :( usch. ville bara därifrån :'( Men fick massa smärtstillande..  Och ja är fortfarande yr i huvudet..  Hahah.. har lite svårt att hålla maten kvar där den ska vara hemma:P  usch.. men men.. så kan de gå. :(  Jag tror jag hade 5 stygn med.. aldrig sytt innan.. men usch va jobbigt de är .. problem med å sätta å lägag mej:P haha..

Nu ska ja se på film med mamma.. hade bra alla:D


xoxo  Säändrow

 

                                image17

RSS 2.0