änglaskrik

Hejsan

Kan du tänka dej känslan av att sakna något som du inte saknar för de känns som de inte finns kvar.?
Som att du tappat något på vägen och inte kommit på att du tappat de fören du verkligen behöver de ?
Och när du verkligen behöver de, så finns det inte kvar.


 Jag såg en film igår som heter "Alla älskar Alice"  Den handlar ju om att hennes föräldrar skiljer sej.  Usch vad man kände igen sej lite i henne. :/ Det gick väl typ 1 vecka innan hon fick träffa sin pappa..  de tar månader innan min ens hör av sej. Känns de som.  men de blir väl så om  man flyttar 100 mil bort å skaffar "ny familj".

vad som helst kan hända när som helst.
ta vara på de du har medans du har de.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fick brev av Elin idag:D tack Elin. dock bor du 5 min bort:P du behövde inte skicka på posten ;) hehe

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hej på dej Ellybell, ja vet att du snokar här:P   Ja alla som läser, vill ni läsa mer så kolla in www.Ellybell.blogg.se


Nu tillbaka till grubblandet.
Känner mej som vilsen i en stor skog och ja kan inte hitta vägen ut ur den.  jag hör mullret från trafiken och jag hör skrattande männsikor. Men jag kan inte placera åt vilket håll ja ska gå  för att få ta del av verkligheten.

fan . ingen som fattar ändå.. kan lika gärna sluta skriva nu..
hej daaa!


God morgon

Jao, God Morgon God Morgon..  Usch vilket jävla väder men vaknade till då. Mulet å blåser..  Varför kan de inte vara bara sol och  värme? Lite fågelkvitter när man stiger upp ur sängen. Fan längtar till värmen nu :D

Tänkte jag skulle försöka ha mitt kärkort till sommaren med. Får se om ja hinner men jag ska iaf försöka. Har ju halkkörning den 12 februari så efter det är de bara å köra. :)

Fan alltså, mitt internet är helt jävla konstigt. de bara stänger av sej lite då och då när de känner för de. knepigt..
Datorn har vi ju nästan precis fårr ordning på å nu ska internet krångla istället.. :/

jag är med i en tävling.
http://w003.candykingcampaign.com/sv-SE/   gå gärna in och lägg en röst på mej:D
Det är vecko tävlingar, så förra veckan så va ja med å kom etta:D detta veckan orkar jag inte anstränga mej.. men får ja några röster så visst:D

Nä nu ska jag ta mej en cigg och chatta lite strunt på msn.. Hade bra:D
//Sandra


Tjollahopp.. då var ja tillbaka igen och kladdar lite här.
Jag tänkte ja skulle baka sockerkaka och vara jätte duktig.men det fanns inget fucking bakpulver. Vem har inte bakpulver hemma.. 
Svar: Jag!
Åhhh..

Aa men då tänkte jag. Men ja testar den här chappucinon som mamma köpt med Daim-smak. Jag har aldrig druckit sånt så varför inte prova.. Men de visade ju sig att sånt smakar SKIT.. så de kommer jag aldrig prova idag..  blää..


Jaja.. ja får hålla mej till varm choklad :)

Äch nu orkar j ainte skriva mera:D hej da


En vanlig dag!

En helt vanlig dag idag då..
jag vaknade kl 4.  sen körd ejag till sjuntorp.. för mamma skulle hämta ett paket där.  Och mot min förvåning så märkte jag att mjölken har gått ner i pris kostar nu 10 kr:P haha de va nått nytt..
Jag lagade korvstroganoff för första gången idag,  asså första gången ja lagar de själv. Fast de var någon jävla kryddmix som man skulle ha i. och de va inte så gott. men med lite ketchup och salt så fungera de att få ner iaf. :)

Mamma duschade katten idag.  Så han låg fan i en timma å slicka sej själv..  hahaha:D nu ligger han  under databordet och sover tror ja. och hunden i sängen bakom:D
nä nu ska ja sluta skriva.. :d Gnatt

...

Hejsan hallå..
Torsdag  idag. Och varje torsdag ställer man sej själv samma fråga. "ska jag eller ska jag inte gå ut?" och denna torsdagen blev de samma fråga.  vet inte hur jag ska göra. Får inga pengar fören efter kl 12..
aja får se hur ja gör.

Men jag ska nog ta och hoppa in i duschen iaf. känner mej sleten..

hade bra

Första.

Första raderna man skriver här på.
Jag är väl ingen expert på att blogga.. men vem fan är de? det är väl bara till att skriva.

Hmm. ja.  livet går vidare.  Håller på att söka lägenhet. och ska väl ut på praktik någonstans snart. vet inte vart än. men de löser sej, Orkar inte sitta hemma längre, blir ju knäpp.. Fast ändå är de skönt. För någonting som jag hatar är den där tonen från väckarklockan, åååååh nej ,jag vill sova mer.

Imorgon är de ju lipz iaf. men ja tror inte jag ska bege mej dit. får se. funderar på att ta denna helgen oxå nykter.Jag klantar bara till allt när ja dricker.
Men ja älskar å dansa. så  jag får noga överväga saken.

Jag ska gå och sova nu. eller kolla på tv en stund.. men ha de bra alla.. ciao!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0