ShiitChild

Ja då va man i skrev här igen då. kanske bra kanske dåligt. Vissa dagar är inläggen bra å andra dåligt:d tänkte blanda idag :D

Känner mej duktig som orka upp halv 9 idag å drog med mamma till sportlife å sprang lite på bandet, sen kom vi hem å gjorde mat och såg på Kyle XY.  De va kul, ska träna imorgon igen!

Sen tänkte ja säga förlåt, Va aldrig meningen att såra dej.. Men ibland så blir inte saker som man tänkt sej. Och de har vi ju märkt. Jag kan inte uppfylla dina önskningar. Tyvärr jag kan inte. jag berättade innan hur allt låg till, men ja vet att du inte kan hjälpa de heller. Men nu har de blivit som de blivit. Tyvärr


Tillbaka till roliga saker. Jag åker snart till min pappa i lycksele. Yeah, ska bli kul, beställer ingen rutur biljett så vi får se hur länge ja blir där! Men ska dit upp å köra upp för körkort :) Har tid å allt. Fucking hell yeah!!

Sitter och snackar med adam på msn, asså ja å han borde inte få vistas på krogar märker ja i detta samtal. Är de inte ja som blir utslängd från krogen så är de han:d  haha:)  Vi var på lipz för ett jävla tag sen, hade kul å så.. Adam börja halvstrippa på dansagolvet,. "Meeen adam så kan du inte göra " tyckte ja.. så ja börja ju klä på honom.. Sen  kan ja tala om att båda två blev utslängda. tror då inte de berodde på hans stripp utan på att vi blev jäkligt fulla.. Åh ja saknar lite den tiden när vi va ute hela tiden.. Har inte vart ute på sjukt länge nu..:(   får ta igen de..

Snart fyller man 20 med. Usch vad tiden går. Fast ja önskar man kunde va så liten igen.. Fast ändå inte.. :(


Nu ska ja se andra avenyn..:D Vi hörs gott folk. herrå^^

drömmar till salu.

Jag kan inte fatta varför ja drömmer så mkt. varje dag vaknar jag å försöker komma på vad fan allt betyder. Sen är dom så svåra att förklarar för andra. jag ser lixom bara bilderna i mitt huvud. men ja minns inte riktigt vilken ordning allt kommer i :S
jag kan berätta en liten sak:

Jag drömde att en polare lyfte upp mej högt, å sen kasta mej upp i luften. och jag är så jäkla höjd rädd å allt bara snurra å ja visste inte om ja skulle komma hel ner.  Jag mådde riktigt illa i luften. Jag ville ner fort, men de tog iaf 5- 10 sek innan ja va nere.. och då kastar idioten mej ännu längre upp.. Fyy fan :( 

 Ska just de där betyda något?.  Jadu, vad vet jag. Som igår natt, då drömmde jag att ja skulle på halkkörning. Sen när ja va där så va vi bara 7 och man ska vara åtta. Gissa vad som hände när ja kom dit i verkligeheten.. Jo, vi va 7 och inte 8 som man ska.

Ja de är knepigt vad rätt de kan bli ibland.. men de är ännu knepigare närman inte vet vad de betyder. En del har sagt att ja är konstig som kommer ihåg mina drömmar så tydligt. Men ja känner mej säker på att ja inte är den ända som gör de.
Mamma har en bok här hemma som heter något med "tyda dina drömmar" ja kolla igenom boken med fann inget intressant. Men men, man kanske ska låta det vara och inte ställa massa frågor.  Varför drömmer ja så?, vad betyder de.? varför minns ja dom?

Nä nu ska ja sluta snacka om detta och gå in på nått annat,

Jag fick låna någon humor DVD av Lars i helgen. men ja kan inte hitta något underhållande alls med de. Varan Tv eller nått hette de. Kan någon förklara vad som ska vara roligt med den så kanske ja kan finna intresset att se klart.
Har blivit helt besatt av serien Kyle XY. Shiit så jävla bra är den. Inne på säsong 2 redan, inte missat ett avsintt :)  Se den, ett måste!!!   

Imorgon är de alla hjärtans-dag. Alla hjärtans dag, vadå? ska man fira sitt hjärta?  "Åh grattis hjärtat å tack för att du varit så snäll mot mej i snart 20 år. Får de lov å vara lite tårta?"  Morsdag, farsdag, barnsdag, Födelsedag, namnsdag, alla hjärtans dag. Ska vi inte börja fira våra fötter med. Eller varför inte Näsans-dag.. höhö^^

Ja ja.. ska sluta grubbla nu:D Tjarrå!!

vilken dag

Vilken dag jag haft idag.

Började med att jag gick upp vid halv 5. Usch å fy, mitt i natten ju,  Dessutom hade ja sovit skit dåligt på natten så ja va mega trött. Men ja tvinga i mej lite frukost och gjorde mej iordning,. Sen va de bara ut till bilen å åka.
De va jobbigt att köra för de va så mörk å man såg knappt vägen framför sej trotts lampor.
När vi kom till Lidköping fick mamma köra istället för ja va helt slut i ögonen.  Så åkte vi vidare. Så körde vi fel i en rondell.. så vi fick åka tillbaka. sen såg vi en vägskylt med namnet på som vi skulle till, körde in och efter en stund så börja vi funderar p åom vi va rätt. Efter 20 -30 min så va vi iaf framme.  Då va de äntligen dax för halkkörning.:D

På vägen dit såg ja en flock rådjur vid vägkanten. shiit, ja försökte räkna dom, och jag kom upp i 19 st.  Sen såg ja 2 på hemvägen så ja såg 21 st allt som allt:D

Halkan va skit kul:D  Finns inte så mkt att berätta om den. Vi åkte ju lixom runt på torrt å blött underlag å gjorde som dom sa att vi skulle göra :D  Nä fan de va skit kul å ja skulle lätt göra de igen:D:D

På hemvägen så körde vi en annan väg å då tog de fan 5 min  att komma till de ställer där vi svängde in och fick göra i 20-30 min.. 

Väl hemma va ja skit trött.  Kunde knappt hålla mej vaken. så vad gör man inte. jo går och sover. Åhh vad gott ja sovit. Fast ja skulle kunna sova ännu mera :D

Aha.. vilket tråkigt inlägg då.. men men,. ja bara skriver på och låter orden komma ut.


Min pappa ringde och väckte mej igår,. de va mkt oväntat. men de va kul:D Då blev ja glad.

Jag kanske kanske ska åka med Coffen på poker på lördag. Får se hur ja gör. Ska kolla om Tammie ska dit, då drar ja nog med. Roligare än å sitta hemma iaf.
Fy nu blev ja mkt hungrig. får väl ta och få tummen ur röven å laga mej någon mat, För är magen glad är människan gla, eller va de inte så man sa:S  skit samma, bara ja får mat så blir ja nöjd.

Hoppas du inte haft en allt för tråkig lässtund.

Puss å kram.


Heeelp!!

Okej. Jag går in på toaletten, drar av byxorna, sätter mej ner å börjar urinera :) ett helt vanligt toalettbesök... TILLS jag hör att någonting kraffsar vid duschen å nästan under handfatet..Äsch de är katten tänkte jag. men klart blev man lite skrajj..  men då ser ja att katten ligger i sin säng som är mot vägger inne på toa,, shiit.. Gensat kom ja att tänka på att mormor å morfar som bor över oss haft råttor eller möss. så idag har morfar fixad deras råtthål...
Fyyy faaaan tänkte ja igen när de forsatte att låta. Ja kan lova att de tog nog en sekund innan ja stog på toalettringen. Ett tag slog mej tanken, täänk om ja ramlar i toaletten med fötterna.. usch. 
men då gick katten ur sin säng å börja kolla under duschen.. ja va rädd:/   men tänk er tanken.  Jag som står på tolettringen med byxorna nerdragna. För dom hann ja inte få på mej fören jakom på att ja kanske borde springa ut från toaletten.  så ja öpnade dörren fort å hoppade ut.. ropade på katten men han ville inte komma..
så ja fick ta ut han. smälla igen dörren och bestämmt mej för att inte gå in där mer.. 
 
undra om ja ska väcka mamma:/ ja vågar iaf inte sova. klockan är nu halv 5 lixom:/   va faaan ska ja göra:/ dumma råttor.. eller möss eller va de nu är.. dom kan va söta så länge dom håller sej från mitt hem. dom kan bo i någon annans. varför just vårat hus???? kunde tagit grannens.. Förlåt djur, men ja är lite räddish för er.. :D de vore ju trevligare för dom å komma till ett hus å en familj som uppskattar dom:D tycker ja:D

aja.. nog om råttor och möss..  ja ska ta mej en cigg nu.. hajs

Bläää

Varför blir allt man säger och gör bara helt fel..  usch..  jag ska nog sattsa på att bli stum. Kan man bara bli de.. bestämma sej en dag för att aldrig mer säga ett ända ord.. tänk om livet va så lätt..
 Varför har visst de så himla lätt med allting medans vissa bara faller ner i ett hål.
vad är de som händer.... ja känner inte igen mej själv länge. vem är ja..   
Känner mej som den sista människan på jorden.. som man typ bara vill gräva sin egen grav å vänta på att stunden kommer man inte orkar med allt mera..
eller kommer saker å ting bli bra en dag? vem vet kanske de.. men de känns inte så iaf.  faaan..

ja vet inte vad ja ska skriva. samtidigt som 5 miljoner tankar flyger runt i huvudet så är de helt tomt.

jag ska gräva ner mej i min säng eller framför datorn. så ska ja inte gå ut fören ja kan komma på en anledning att gå ut.. aa de skulle ju vara att gå ut med hunden.. men när ja kommer på en anledning att åka från mitt hus.

Jaja,  Imorgon kanske de kommer ett mer gladare blogginlägg.. kanske ja kommit på bättre tankar då.. men de märker vi då..
Bye

helg

Jag har ju inye skrivit på hela helgen, slarvigt av mej ju .
i torsdags fyllfe moder år.  så ja väckte henne med kaffe på sängen kl 8 typ:D sen fick hon köra in mej till stan för ja skull epå möte:D Sen fick jag övningsköra hem :)  Det gick bra:D

Var på lipz med Elin  med. de va kul:D full å go å gla blev man.  Alex va med skitfull. aldrig sett han full.

Fredagen så va ja trött å jävlig.. skulle var hemma hela dagen tyckte ja. men de sluta med att ja va hemma hos mina grannar maria å magnus. Spelade Buzz och singstar..  Tammie, micke å lars va där oxå. å de blev en å annan cider. Ja kom hem typ klockan 7 på morgonen.

På lördags morgonen vaknade jag av att min bror skulle slipa dörrkarmarna. så ja fick gå upp efter 5 timmars sömn.. Fan va skit arg. kan man aldrig få sova lixom.. så hela dagen va ja typ grinig å trött:P  sen fick ja hoppa in i duschan å börja göra mej iordning  för ja elin å christoffer skulle ju på fest i Vänersnäs. 
När vi äntligen kom iväg och närmade oss vänersnäs insåg vi att de va fan bort i helvete:P  men de va kul. träffa folk ja inte sett på sjukt länge.
jag ramlade på dansgolvet med :( slog i min armbåge så ja har feting ont idag å är skit öm. :P
haha. usch vad alkohol kan göra. 
Sen fick folk för sej att åka in till thn å gå på krogen. så då va festen slut.

Idag vaknade ja la typ 5 eller nått.. skit trött va ja..  så idag har ja bara suttit här, vart ute med min hund å sen har ja kollat lite tv..  Nu ska ja nog ta mej en matbit å sen ska ja sitta här igen:D 

Sen ska ja nog slå på Bee Movie å somna till den:D 
Jag har halkan snart oxå. den 12 februari.. usch ja börjar bli nervös. 

Nä hungig nu.. ja ska proppa mej full med mat:D Jalla hej då!

Ja just de.. glömde berätta att vi hålle rju på att måla om här hemma.. så hela sovrummet ser ut som faan:P haha.. har ju fått ställa alla saker en bit trån väggen.. så nu ör de inte mkt plats kvar:P men blir väl fint när de är klart:D aja.. hej da:D

RSS 2.0