Söndag

Johans Klocka ringde imorses, han skulle upp och jobba.. Jag väcker honom och han går ur sängen.. efter en liten stund kom han tillbaka..
"Ställde du om klockan lite?"
"aa. kan sova två timmar till!"
"Vaa:S ska du inte jobba?"
" Jo.. men klockan stog på kvart i 8"
Haha:D PLus att de är ju slut på sommartid..

Hej vinter.. du kalla vinter, Igår drog ja ut med en jobbarkompis.. Vi sjöng singstar och sen va de bara att fara på Hotellet. De va kul, men  ja har haft roligare.. haha. .Gabbi8 och dom andra försvann efter ett tag .. så ja rocka loss på dansgolvet tills de va dax att gå hemmåt.. men alltid är man ju lite fyllehungrig, så de va bara att gå til Statoil och köpa en burgare :) Då funka inte mitt kort :S hmm.  Medges ej ? är dom dumma:s? gick till automaten utanför..  MEDGES EJ!    ???   Vaarför inte dååå?
Jag va skit arg. sen när ja kom hem skulle ja kolla min internet bank.. Där ståg de att dom stängt av alla tjänster för nordea under  01.30- 05.00, Man kan inte handla på kortet, inte ta ut å inte kolla banken..

ja är hungri nu:( ska jobba ikväll.. eller börjar väl kl 5. Då slutar johan. så vi hinner inte ses ens fören ikväll. Nä nu ska ja lägga mej å slappa.. Ont i magen :(

Xoxo Sandra


Lördag

Jag fryser, inte bra.. för då är de kallt :) hihi

Har jobbat idag. efter de var ja å pappa på stan å kolla lite snygga bilar.. och nu sitter ja  här å fryser å dricker julmust :) haha.. Julmust är najjs..
Är lite sugen på fest idag, men de kommer säkert sluta utan:(
Känner bara för att gå och sova en stund eller nått.. så tiden kan gå fortare... Johan jobbar å ja har tråkigt.

VAD SKA MAN HITTA PÅ IKVÄLL??

Nu skuttar ja iväg..

XoXo Sandra

Jobb å annat

hej hopp i lingonskogen. här sitter ja å bara sitter. Gick upp klockan 8 idag för att köra Johan till jobbet så ja kunde få låna hans bil för ja skulle åka runt å söka jobb.. de sluta med att ja ringde på ett jobb, då sa dom att ja skulle komma dit kl 3. Så då gick ja å la mej en stund. Va så trött. Tänkte jag skulle gå upp kanske kl 10 igen, kl 12 ringde pappa och väckte mej.. Hihi.. blev lite längre än ja tänkte :P haha

Kanske man blir servitris nu då.. Usch.. inget jag vill, men de är pengar. och ja har fått så lite tider på Coop nu så ja klarar mej inte :(

Helgen blir iaf lugn, Ska försöka mej på att laga nån sorts kinamat idag. Ska bli intressant. Sen blir de idol med plus att vi har tvätt tid. Äntligen, har ju snart inga rena kläder ju :( Har på tok för lite kläder.de flesta av mina plagg är ju faktiskt nere i trollhättan och ja har fått för lite i lön för att stor shoppa kläder.

Jobbar lördag, söndag och måndag.. Fick iaf några fler tider denna månaden.. så lite lite bättre lön blir de väl.

Nästa helg är de halloween..  Och snart får ja hem min dräkt :) får lägga in bild när den kommer:D  

Smirnoff börjar bli stor nu. Och hon är sjukt social och söt. Först kan hon sitta i mitt knä å gosa. så får hon syn på My i andra soffan.. Poff " Åh. en ny person, ja springer å ser om hon klappar mej"  och de gör hon så klart.. sen får hon syn på mej.. springer fort till mej igen .. så kan hon hålla på:D  vill vara hos alla samtidigt.

Nej.. nu ska ja trycka i mej lite mat.. sen ska ja ut på äventyr.. är närvös inför jobbet..   Lycka till sandra..  Tack :)

Smirr dricker vatten ur en kanna..





Ungdomsmottagning, säng dej i väggen!!

Jag måste bara få säga att den så kallade ungdomsmottagningen i Lycksele suger. Jag var där i Torsdags för på deras hemsida står de att dom hade drop in  10.00-12.00 och sen från kl 13.00-16.00. Jag kom dit kvart i 4 för ja hade lite problem att ta mej dit. Nummerlapparna va slut. FAAN!  eller va dom verklifgen de? då ser ja på deras tavla hur de står att de var stängt just den dagen och sen var även öppetiderna ändrade till 13.00-15.30. Hmm. stände ju inte med hemsidans tider.
Jaja.. Då va de bara till att traska den långa biten hem igen utan mina p-piller som ja är i akut behov av att få. På fredagen inser ja att ja måste ju få tag på dom eftersom de är helg sen. Så ja går in på hemsidan igen och skickar ett mail till dom och frågar hur ja ska gå till väga för att kunna få tag på ett recept. Väldigt dumt av mej själv att inte fixa detta tidigare, men hade fått för mej att jag hade en karta till.
Men iallafall. Jag har då inte fått något svar av dom ÄN och kl är snart 13.00 Don har haft hela fredagen på sej och nu typ halva måndagen. Jag gav dom min adress, min mail och mitt telenummer. Undra om dom ens kollat sin mail.
Nä men då får jag väl ta och ringa dom nu och se om dom svarar. Eftersom ja missat telefontiden så försöker ja å chansar. kanske ja har tur. Nej klart ja inte har, då är de en telefonsvarare som säger deras öppetider. Men enligt den har dom drop in  torsdagar mellan 10.00-12.00 och sen 13.00-17.00.  Hur ska dom ha de med öppetiderna? nu har jag 3 olika öppetider som dom gett ut. Jag blir förvirrad.
Sen har dom bara en dag dom tar emot bokade besök. Tisdagar.  Hmm.. undra om dom ens är där dom andra dagarna. Ger dom verkligen ungdommar den hjälp som behövs. Tänk nu om någon behöver Tex ett dagen efter piller.. på en Fredag, nej då måste man vänta till på Tisdagen, eller som värst till Torsdagen då de är drop in. Jag förstår inte riktigt. Men visst vi bor i en liten komun men ja tycker dom borde försöka lite bättre med att hjälpa ungdommar.

Nej. ja ska allt ta och gå dit sen för att se om dom är där. Annars så får ja boka en tid imorgon. för dom tar ju bokade besök på Tisdagar.. Men.. med min otur så lär ja nog få tid nästa vecka. eller om ett år.

Hade bra alla..

XoXo Säändrow



Okeej... ja måste ändra mej.. dom är kanske lite bra.. eller inte ungdomsmottagningen utan barnmorskan där. hon ringde mej och ja fick en tid redan en kvart efter samtalet..   :)  Tack!!  :)

hej hopp

Hej  min kääära bogg..!
Usch å fy.. idag mår ja inget bra alls..  Jobbat idag, närstan direkt efter jobbet fick ja mensmärk.. :(  inget skönt.. sen fick ja halsbränna å nu har ja ont i magen med.. va faaan..

ska hem till Johans föräldrar och käka idag.. får nog fan bita ihop för att klara de.. men ska väl gå bra i slutändan.

Jobba imorgon med.. morgon så klart.. nästa helg jobbar ja söndag kväll.- så blir nog lite party på lördag:D

Neeeej.. ja fryser, kan inte sittta här mera.. ska lägga mej å sova en stund.. hare bra..

XoXo Säändrow


Veckonytt

Nu blev de ju så där långt mellanrum innan ja skrev..
men va gör de.. vet ju inte ens om någon läser och har väk inte så där värst mkt å säga.
Jag gick upp kl 8 idag. Johans klocka ringde då. först låg ja kvar i sängen, men så tänkte ja.. " ähh.. va fan. kan lika gärna hålla honom sällskap" sen bestämde ja mej för att inte sova.. så ja har legat å kollat på En ängels tålamod.  Ibland är de så kul att ja skrattar sönder :D  De är ju den serien som gick på Tv4 för ett tag sen med Peter Settman.

Idag är de fredag. jag och johan bestämmde att vi ska käka tacos och se idol och bara vara för oss själva..  Mys:D
jag ska nog iväg och simma sen med.. om ja orkar..
Johan ville att ja ska följa med till hans föräldrar imporgon å käka middag och se hockey.. Varför?..  Hockey? kom igen.. Nje veet inte.. men ja antar ja måste följa med å äta iaf.. 

Våran ugn har ju pajjat med.. vi ringde vaktmästaren för en vecka sen.. tror inte han har vart här iaf för de har han inte och de tycker ja är fruktansvärt dåligt eftersom de gått en vecka..   Njee. ja arg.

Vi har ju skaffat oss en Pissemiss med:D Hon heter Smirnoff och är 16 veckor :) söt och busig, men ganska lydig  :)

Nä nu r ja trött.. ska lägga mej i soffan. elller kanske ta en dusch.. får se vilket de blir.. :D

hade bra

XoXo Säändrow

RSS 2.0