skit dag

Den här dagen suger så jäävla hårt.. den börja med att kl 7 så ringer kl.. johan ska åka till Skellefteå med linus och uffe och handla julklappar och se hockey..  ja får en hejdå puss och ja får somna om vilket nog va de bästa som hänt idag. När ja vakna så känner ja vilken jävla mensvärk ja hade. Och att hålla mej uppe på benen gjorde mej bara svagare.. ja fick lägga mej i soffan och kolla på tv och då börja ja smsa lite med johan.. de kom fram att dom kört i diktet och fick bergas upp med en bergningbil. Dom var helt utan skador så då va de bara mensvärken sen bekymmra mej igen.. Så fort ja försökte upp och gå så kom smärtan att bli mkt värre. men ja va tvungen att fixa mej nått att äta så ja valde att ta en pizza man gör i ugnen.. Den smaka SKIT! så där satt ja å va fortfarande hungrig.. Så efter nån timma fick ja värma mat som blev kvar från igår.. inte så världs gott men gick att äta.. Ja trycker i mej 2 alvedon.. smärtan börjar lindra.. såååå jävla skönt.. sen på jobbet känner ja hur yr ja blev.. Kunde inte fokusera blicken på nått å kändes som ja vingla omkring en stund. haha.. När de gått över så börjar den dära jääävla värken komma tillbaka, så ja satt mest bara i kassan och pinades..

Sen åkte ja hem.. så jääävla underbart.. bara 2 timmar tills johan skulle komma hem å ha längta sönder efter honom.. dom skulle komma kl 12så ja satte på en film... saken va bara den att kl 12 fick ja ett sms däär han skrev att dom va kvar.. Då blev ja lite arg för han skrev kl halv 10 att dom skulle åka då typ. men dom fastnade hos någon kompis till uffe.. som uffe redan bestämmt att dom skulle hälsa på och dricka ite öl hos men som han sagt till johan att dom bara skulle hämta en sak..

Så nu har ja ett val.. ska ja sova och låta dom gå hem från uffe (vilket är en liten bit) eller ska ja vara vaken och hämta dom.. Jag borde sova för ja är så jävla trött.. men alla mina känslor till johan säger att ja ska vara vaken å hämta honom.. dom kommer vara hemma typ  3 halv 4 :(
och de gör de verkligen inte bättre att all värk har gått fram och tillbaka hela kvällen.. de tar på krafterna och gå runt och ha ont.
Jag ska väl sätta på en film nu och somnar ja får han väcka mej när ja ska hämta honom..
 Sov gott alla så hörs vi..

Xoxo säändrow


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0